VacaturesCNC Programmeur (M/V)


Uw functie:
Stavelse Metaalbouw is een bedrijf gespecialiseerd in de bouw van houtbewerkings- en beschermingsinstallaties, automatisering en toelevering van onderdelen voor zware constructies wereldwijd. Onze medewerkers zetten zich dagelijks ten volle in om de nieuwste en beste machines op de markt te brengen. Om in de toekomst op dezelfde succesvolle manier te kunnen verder werken, zijn we op zoek naar een CNC programmeur die zich voor 100% inzet en continu wil bijleren.
Profiel:
U programmeert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het programmeren van machines met Heidenhain & Fanuc.
Ons aanbod:
Een uitdagende job binnen een familiebedrijf met een aangename, dynamische spirit en veel mogelijkheid tot bijleren. U kan rekenen op een correcte verloning en ruimte voor eigen initiatief.
Hoe reageren:
Stuur uw motivatiebrief en CV naar: Stavelse Metaalbouw NV, t.a.v. Personeelsadministratie, Kallestraat 25, 8691 Beveren aan de IJzer. E-mail: jobs@stavelse.be
Bedrijf: Stavelse Metaalbouw
Tav: Personeelsadministratie
Adres: Kallestraat 25
Postcode: 8691
Plaats: Beveren aan de IJzer
Telefoon: 057/30.13.11
Fax:
E-mail: jobs@stavelse.be
terug naar vorige terug naar boven deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten
Contactgegevens

Stavelse Metaalbouw n.v./s.a.
Kallestraat 25
B-8691 Beveren aan de IJzer (Alveringem) Belgium

Tel. + 32 (0)57 30 13 11
Fax + 32 (0)57 30 05 43


Ontvang onze nieuwsbrief
Inschrijven

Vacatures

Ook indien hier geen specifieke vacature openstaat kunt u ons steeds contacteren voor een spontane sollicitatie.

Openstaande betrekkingen: