Home

VIDEO Stavelse Metaalbouw  : http://youtu.be/QQb_AH5YyD0

Stavelse Metaalbouw is een internationaal gerenommeerd bedrijf, opgericht in 1972, dat intussen een 70-tal medewerkers telt. Sedert de oprichting is Stavelse Metaalbouw al verschillende technische uitdagingen aangegaan.

De medewerkers in het studiebureau ontwikkelen niet alleen de modernste machines, maar ook de gewenste totaaloplossing naar de klant toe.

De producten worden volledig ( technisch, elektrisch en softwarematig) ontworpen en gemaakt binnen het bedrijf, waardoor de klant op een snelle en onafhankelijke ondersteuning kan rekenen.

Stavelse Metaalbouw kreeg het certificaat volgens de ISO 9001:2008 norm op 18 januari 2013 en werd overhandigd door DNV.

De medewerkers van de klantenservice beschikken over volledig uitgeruste wagens, die hen in staat stellen om een snelle dienst te verzekeren.
Indien u bepaalde problemen hebt in uw productieproces, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wellicht hebben wij de juiste oplossing voor u.


terug naar vorige terug naar boven deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten
Contactgegevens

Stavelse Metaalbouw n.v./s.a.
Kallestraat 25
B-8691 Beveren aan de IJzer (Alveringem) Belgium

Tel. + 32 (0)57 30 13 11
Fax + 32 (0)57 30 05 43


Ontvang onze nieuwsbrief
Inschrijven

Vacatures

Ook indien hier geen specifieke vacature openstaat kunt u ons steeds contacteren voor een spontane sollicitatie.

Openstaande betrekkingen: